Ferrarinin eski patronu, Sebastian Vettel'e Monza'da oyuna geri donmesi icin cağrı yaptı. İtalyan ekibinin evlerindeki yarışta cok guclu olması bekleniyor ve yeni motor guncellemesi takımı daha da ileri goturecek. Ferrari motor değişikliğini şu sozlerle onayladı: "Bu hafta sonu ucuncu guc unitemizi tanıtmayı planlıyoruz." Arkadaşı Anthoine Hubert'ın F2 yarışında bir gun once vefat ettiği Spa pistinde Charles Leclerc, tum yarışı domine etti ve zaferi kimseye bırakmadı. İtalyan radyosu Rai'ye konuşan eski Ferrari patronu Stefano Domenicali "Pek cok surucu hızlıdır. Ama Charles'ta, tecrubeli bir surucunun zihinsel ustunluğunu ve net bir zihin goruyorum. Bana Niki Lauda'yı hatırlatıyor." dedi. Ancak İtalyan basınında bircok kişi, Leclerc'in yukselişinin sonunda Vettel'in 1 numaralı statusunun sonunu getirdiğini duşunse de Domenicali bu durumdan o kadar emin değil. "Monza Ferrari icin cok onemli bir hafta sonu olacak ve orada agresif bir Vettel goreceğimize inanıyorum." "Ben vazgecmiş bir surucu gormuyorum. Aksine, cok guclu bir dunya şampiyonu gormeyi bekliyorum.” İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Eski Ferrari patronu, Vettel'e "karşı atak" yapmasını oneriyor