Eski F1 pilotu Pedro de la Rosa'ya gore Fernando Alonso, Formula 1'e geri donmeyecek. İspanyol surucunun geleceği, ani bir kararla Monza'ya geleceğini acıklamasının ardından yeniden tartışma konusu halinde geldi. Alonso, McLaren'ı temsilen hafta sonuna gelecek ve tam olarak ne goruşmesi yapacağı bilinmiyor. Belli bir kesim bunun 2020 IndyCar ve Indy 500 projeleriyle ilgili olduğunu iddia ediyor cunku McLaren zaten 2020 Formula 1 kadrosunu acıkladı. Cadena Ser'e konuşan De La Rosa, "Fernando'nun Formula 1'e donmek icin cok az seceneğe sahip olduğunu duşunuyorum." "Şansa sahip olmadığını soylemek doğru değil cunku Vettel'in veya diğerlerinin ne yapacağını bilmiyoruz ama gercek şu ki 2020'de donmesi bana gore cok zor." "Oncelikle belki de bunu Fernando istemiyor. Bu yıl en azından Dakar'a odaklanacağını duşunuyorum. Ama en onemlisi onun icin kaliteli bir koltup olup olmadığını bilmiyorum. Bu bir gercek." "2021'e gelirsek, aniden dunyanın en iyi suruculerinden birisi olmayı bırakmayacak. Dilerim geri doner. Bence başka bir şampiyonluk kazanmadan bırakmayacak." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- De la Rosa, Alonso'nun doneceğini duşunmuyor