Lando Norris, bu hafta sonu İtalya Grand Prix’sinde Valentino Rossi’den ilham aldığı ozel bir kask ve bot tasarımıyla yarışacak. Norris, daha once bir Valentino Rossi hayranı olarak buyuduğunu bircok kez dile getirmişti ve İtalya Grand Prix’sinde yedi kez MotoGP dunya şampiyonu surucunun ozdeşleştiği renkleri kaskında kullanacak. Norris’in kaskı ve botu, Rossi’nin guneş logosunu ve son yıllarda taşıdığı mavi rengi iceriyor. Bu konuda konuşan Norris, “Her zaman kendi tasarımımı yapmayı sevdim.” “Kartingde farklı kasklar, giysiler ve botlar kullandım. Ancak arac yarışlarında bu daha sınırlı. Ancak yapabileceğim yarışlarda, ozel kasklara, botlara sahip olmak istiyorum.” “Valentino’yla bu konuyu konuşmuştum, cunku bunu yapıp yapamayacağımı ona sormam gerekiyordu.” “Bu, bu yarışı daha ozel ve hatırlanacak bir hale getirme fırsatıydı ve her zaman kahramanım olarak gorduğum Valentino ile daha fazla bağlantı kurma fırsatıydı.” şeklinde konuştu. Norris, sezon oncesinde numarasını 46 olarak secebileceğini ancak bunu kopyacı olmak istemediği icin yapmadığını soyledi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris, Monza’da Rossi temalı bir kask kullanacak