Lewis Hamilton, Ferrari'ye gecişin kendisi adına gelecek icin bir secenek olduğunu soyledi. Lewis Hamilton, F1 kariyerine McLaren'da başladı ve 2013 yılında Mercedes'e geciş yaptı. Son beş yılda dort şampiyonluk elde eden Hamilton'ın anlaşması 2020 sonunda bitecek ve ismi hem Red Bull hem de Ferrari icin geciyor. İtalya GP hafta sonunda Sky Italia'ya konuşan Hamilton,Ferrari'nin kendisi icin bir secenek olabileceğini doğruladı. Beş kez dunya şampiyonu, "Partilerini pek cok kez mahvettiğim doğru. Ancak ne zaman İtalya'ya gelsem fanlar Ferrari'ye gelmemi istiyorlar." "Eğer bir gun Mercedes'i bırakırsam, bu benim icin bir secenek olacak." "Beni baştan cıkaracak mı bilmiyorum cunku Mercedes'te mutluyum. Burası benim icin bir aile gibi." dedi. Hamilton, Monza'da Ferrari'yi yenmeye calışacağını ancak bunun hic de kolay bir gorev olmadığını soyledi. "Bence Charles ikinci zaferini alabilir. Bu imkansız değil. Bence mevcut formunu koruması onun icin cok kolay olacak. Ama bunu onlemek icin elimden geleni yapacağım." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Ferrari'ye geciş bir secenek"