Max Verstappen, Nico Rosberg'in TV yorumculuğu goreviyle bilerek tartışmalar cıkardığını ve Formula 1'in "yeni Jacques Villeneuve'u" olduğunu duşunuyor. Rosberg, gectiğimiz ay Verstappen’in “F1’deki en iyi surucu” olduğunu soylemişti ancak Belcika Grand Prix’sinden sonra kendi Youtube kanalı icin hazırladığı videoda Hollandalı surucunun ilk virajda cok agresif olduğunu ve “eski haline geri donduğunu” belirtmişti. Bu sozlere cevap veren Verstappen, Rosberg’in dikkat cekmek icin surekli “karşıt fikirler” belirtme taktiğini uyguladığını soyledi. Hollanda medyasına konuşan Verstappen, “Onun yeni Jacques Villeneuve olduğunu duşunuyorum. Villeneuve biraz değişti, ancak şimdi ise Rosberg karşıt fikirler belirtmek istiyor.” “Ama zaten kanalında ne dediğini pek umursamıyorum. Bunu cok sık yapıyor. Bu yılın başlarında bana narsist bile demişti. Bu cok aşırı.” “Karizması yok ve hicbir yerde calışamıyor. Ayrıca bu da onun sorunu.” “Belki de YouTube kanalından para kazanmak istiyor. Ancak suruş yapması daha iyi olabilirdi, cunku cok daha fazla para kazanabilirdi.” şeklinde konuştu. Rosberg, bu yıl bazı yarışlarda Sky icin yorumculuk yaparak F1 padoğuna donuş yapmıştı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Verstappen: Rosberg, F1’in "yeni Jacques Villeneuve’u"