Lewis Hamilton, "kibirli" olduğu şeklindeki eleştirileri reddetti. Hamilton'ın, bu sezon yaptığı bazı acıklamaları kendine cok fazla guvendiği şeklinde yorumlayan bazı eleştirmenleri 23 yaşındaki İngiliz pilotu "kendini beğenmişlikle" suclamışlardı. Hamilton, Sunday Mirror gazetesinde yayınlanan acıklamasında, "İnsanların hakkımda farklı duşunmeleri beni uzuyor. Fakat henuz gencim. Bir sure daha burada olacağım. Onların fikirlerini değiştirmek icin elimden geleni yapacağım" dedi. Dunya şampiyonu McLaren pilotu, "Umarım, bunu başarır ve benim de iyi bir ahlak ve iyi değerlere sahip sıradan bir insan olduğumu onlara gosterebilirim" diye konuştu. Kendine guveni olan bir insan olduğunu tekrarlayan Hamilton, bunun kibirlenmek olarak algılanmaması gerektiğini vurguladı. Hamilton, "Bazı insanlar olayları diğerlerinden daha iyi ifade ederler. Bazıları daha sessiz ve sakindir. Ben neşi bir insanım" dedi. Hamilton hakkında ayrıca, daha az vergi odemek icin ulkesinden ayrılarak İsvicre'ye yerleşmesiyle ilgili olarak da eleştiriler yapılıyor. İngiliz surucu bu eleştirilerle ilgili olarak ise, "İngiltere her zaman kalbimde. Halkımı seviyorum. Onların desteğini ve ulkemi seiyorum. Fakat olduğum yerde mutluyum" dedi. TurkiyeF1.com __________________