Giancarlo Fisichella, Pedro de la Rosa'nın Force India ile testlere cıkmasına rağmen, takımdaki geleceğinden endişe duymadığını belirtti. McLaren testpilotu de la Rosa, dun sona eren Barselona testlerinde Salı ve Carşamba gunleri Force India aracına gecmiş, bu, İspanyol surucunun gelecek sene yarış aracına gececeği soylentilerine neden olmuştu. Force India, gectiğimiz hafta, 2009 sezonu icin McLaren ve Mercedes'le kapsamlı bir teknik işbirliği sozleşmesine imza atmıştı. İngiliz takımı, Force India'nın gelecek sezonki surucu kadrosu icin tavsiyelerde bulunacağını acıklamıştı. Force India patronu Vijay Mallya ise, bu anlaşma oncesinde yaptığı acıklamada, takımın Fisichella ve Adrian Sutil'le gelecek yıl da devam edeceğini belirtmişti. Konuya ilişkin konuşan Fisichella, Force India ile 2009 icin anlaşması olduğunu ifade ederek, takımdaki geleceği konusunda bir kaygısı olmadığını soyledi. Gazzetta dello Sport'a demec veren Fisichella, "Herhangi bir endişem yok. Benim icin bir problem olacağını duşunmuyorum" dedi. İtalyan surucu, "Onumuzdeki yıl icin takımla sozleşmem var. Vijay Mallya da 2009 suruculerinin benle Sutil olacağını acıkladı" diye konuştu. İspanyol EFE haber ajansına konuşan de la Rosa ise, Force India ile anlaşmasının hala mumkun olduğunu ima etti. İspanyol surucu, "Neler olacak bakacağız. Benim gorevim McLaren'la testlere cıkmak. Force India'yı test ettiğim icin cok mutlu oldum" dedi. De la Rosa, "İki yoğun gun gecirdik. Bir milyon şey test ettim. Tecrubelerim, umitlerimi arttırmamı veya acele etmemi soyluyor" ifadelerini kullandı. TurkiyeF1.com __________________