Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince, Qetaifan Island North'u geliştirmek ve yonetmek icin kurulan Katara Hospitality'nin bir iştiraki olan Qetaifan Projects şirketi ile adadaki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yonetimi ve işletilmesi icin sozleşme imzaladı.

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirmek ve yonetmek icin kurulan Katara Hospitality'nin bir iştiraki olan Qetaifan Projects şirketi ile adadaki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yonetimi ve işletilmesi icin sozleşme imzaladı.

İMZALAR ATILDI

İmza toreni, Katara Hospitality Yonetim Kurulu Başkanı Şeyh Nawaf bin Jassim bin Jabor Al Thani ve Rixos Hotels Yonetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin katılımıyla gercekleşti. Torene ayrıca, Katara Hospitality Başkan Vekili ve Qetaifan Projects CEO’su Şeyh Nasser bin Abdulrahman Al Thani, Yonetim Kurulu Uyesi Jamal Al Kaabi, AccorHotels Orta Doğu İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-Baptiste Recher ve diğer ust duzey yoneticiler de katıldı.

''OLAĞANUSTU BİR MİRAS BIRAKMAK AMACIYLA...!!

İmza toreninde, Katara Hospitality Yonetim Kurulu Başkanı Şeyh Nawaf Bin Jassim Bin Jabor Al-Thani, “Bu anlaşma, Rixos Hotels markasının Katar'daki ilk projesi olma ozelliğini taşıyor. Qatar 2030 Ulusal Vizyonu doğrultusunda, yatırım ve inovasyonla gelecek nesiller icin olağanustu bir miras bırakmak amacıyla konaklama dunyasını geliştirme ve değiştirme vizyonumuzu guclendiriyoruz, Bunu, Katar'ın guclu turizm stratejisinin kanıtı ve Katar Devleti’nin adına yakışır, guvenli ve surdurulebilir yatırımlar oluşturmayı hedefleyen konaklama endustrisi acısından onemli olarak goruyoruz.” dedi.

TAMİNCE: EN ONEMLİ HEDEFİMİZ YENİ DESTİNASYONLAR KEŞFETMEK

Kurulduğu gunden bu yana Rixos Hotels’in marka yolculuğunda en onemli hedefinin yeni destinasyonlar keşfetmek olduğunu belirten Fettah Tamince ise, “Dunyanın pek cok ulkesinde yılda 1 milyona yakın misafir ağırlayan bir grup olarak, her yeni destinasyonda ufkumuzun kuresel bir marka olma yolunda daha da genişleyeceğinden eminiz. Bugun imzaladığımız bu anlaşma ile Katar'da hizmetlerimizi kendi markamızla sunacak olmaktan dolayı gururluyuz ve Katar turizmine katma değer sağlama misyonunun bir parcası olduğumuz icin mutluyuz. Qetaifan Projects ile yaptığımız bu ortaklık sayesinde Katar'da da aynı misyon ve vizyon ile hareket edeceğimizi vurgulamak isterim. Ortaklarımızla olan karşılıklı guven ilişkisi bizim icin cok değerli ve bu guvenin neticesi olan yeni anlaşmamızı bolgedeki hizmet portfoyumuzu artırmak adına onemli bir fırsat olarak goruyoruz.” dedi.

1.3 MİLYON METREKRELİK ALAN

1,3 milyon metrekarelik alana sahip Qetaifan Island North, kendine ozgu yedi sahil alanı ile Lusail şehrinin bir parcası. Adada geliştirilen projeler ise toplam 830 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Katar, 2022 Dunya Kupası’na, Qetaifan Projects'in geliştirdiği oteller, ticari alanlar, restoranlar ve su parkları gibi dinlenme tesisleri ve geniş yeşil alanlarla cok sayıda turistin ağırlayabilmesine olanak sağlayan ilk Arap ulkesi olarak ev sahipliği yapıyor.

turizmguncel