Buemi Toro Rosso'dan kısa surede cevap bekliyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Buemi Toro Rosso'dan kısa surede cevap bekliyor
-
17-10-2019, 11:41:04GP2 pilotu Sebastien Buemi, Toro Rosso aracı ile cıktığı test suruşlerinin ardından, gelecek yılki surucu kadrosuna alınıp alınmayacağı konusunda takımın kısa surede icinde bir cevap vermesini beklediğini soyledi. Aynı zamanda Red Bull'da test pilotluğu yapan Buemi Toro Rosso tarafından bu hafta Sebastien Bourdais ve eski Honda, Super Aguri pilotu Takuma Sato'yla birlikte denendi. Buemi, "Kısa sure icinde bir karar bekliyoruz. Takım icin bu kararı vermek gercekten onemli. Cunku Yılbaşı oncesindeki testlere en uygun surucu kadrosuyla cıkmaya calışıyorlar" dedi. İsvicreli surucu, "Fakat şu ana kadar hicbir şey belli değil. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum. Yapabileceğim tekşey de bu" diye konuştu. Buemi, "Şu an sadece işime yoğunlaşıyorum cunku benim icin şu an en onemli şey bu. Eğer işimi iyi yaparsam, 2009 icin bir şans olabilir" dedi. Sonuc ne olursa olsun, Toro Rosso'nun 2009'a yonelik hazırlıklarıan onemli katkılarda bulunduğunu duşunen Buemi, "Duşuk downforce seviyesi ve oluksuz lastiklerle Bircok şey test ettik. Suruşlerden gercekten memnunum" şeklinde konuştu. TurkiyeF1.com __________________