Senna: 'Honda'nın beklediği herşeyi yaptım'
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Senna: 'Honda'nın beklediği herşeyi yaptım'
-
17-10-2019, 11:40:50Bruno Senna, Formula 1 aracındaki ilk test suruşunde Honda Racing'in kendisinden beklediği herşeyi yaptığını soyledi. Honda'nın gelecek yıl Jenson Button'ın yanına gecirmeyi planladığı isimlerden biri olan Brezilyalı surucu Pazartesi ve Carşamba gunu Barselona'da piste cıkmıştı. Senna dun 107 tur sonunda en hızlı dokuzuncu isim olmuş, Button'dan 0.3 saniye daha yavaş bir tur derecesi yapmıştı. Barselona testlerindeki suruşlerinden mutlu olduğnu soyleyen Senna, son olarak GP2 serisinde iki ay once yarış aracına gectiğini belirterek, "Yarış aracına gecmeyeli cok uzun zaman olmuştu. Dolayısıyla arac dışında bu kadar uzun bir sure gecirince kaslar diğer şeylere alışıyor. O yuzden araca gecmeden once mumkun olduğunca hazırlıklı ve eğitimli olmaya calıştım. Mumkun olduğunca cok şey oğrenmeye gayret ettim. Bu hazırlıkları da duşunursek, oldukca iyi bir iş cıkardığımı duşunuyorum" dedi. Senna, "Formula 1'de suruş yapmak gercekten ama gercekten cok guzel. Her bir tur daha fazla zevk alıyorsunuz. Daha fazla bastıkca daha iyi turlar geliyor" diye konuştu. Brezilyalı surucu, "Dediğim gibi Jenson'la yarşımaktan veya ona yakın olma cabasından dolayı uzerimde cok fazla baskı yoktu. Onlar benden bazı bilgileri sağlamamı istediler. Ben de, istedikleri herşeyi yaptım" dedi. Gelecek ay tekrar takımla testlere cağrılıp cağrılmayacağını bilmediğini kaydeden Senna, "Tabii ki Jerez'deki testlere cıkmak isterim. Fakat bu onlara bağlı" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________