Max Verstappen’in İtalya Grand Prix’si sıralama turlarında yaşadığı guc kaybının sebebinin, fazla patinajda kalmanın sonucunda motorun koruma moduna gecmesi olduğu acıklandı. Red Bull surucusu, sıralama turlarının ilk bolumunde ilk şikanın cıkışında “guc kaybı” yaşadığını belirtmiş ve zaman turu atamamıştı. Hollandalı surucu bu turun sonunda pite dondu ve bu hafta sonu grid cezası olan diğer suruculerin arkasında yarışa başlayacak. Honda F1 teknik şefi Toyoharu Tanabe, Verstappen’in bir kerbun uzerinden gecerken fazla patinaj yaşadığını soyledi. Tanabe, bunun motor devrinde ani artışı tetiklediğini ve motorun bir “koruma moduna gectiğini ve daha sonra bir FIA sisteminin gucu kesmesine ve azaltmasına” sebep olduğunu belirtti. Verstappen, Honda’nın guncellenmiş dorduncu versiyon motorunu ilk kez kullandığı son antrenman seansında ikinci sırada yer almıştı. Alex Albon ise zaman turu kaydedemediği sıralama turlarının son seansında yedinci sırada, Renault suruculerinin arkasında kaldı. Verstappen bu konuda, “Uzun suruşlerimi yaptım, bu yuzden oldukca kendime guveniyorum. Bu olay daha once yarışlarda yaşanmadı.” “Bu sabah birkac start antrenmanı da yaptım ve iyi hissettim. HÂl gelişebileceğimizi duşunuyorum, asla mukemmel bir start alamazsınız.” “Ancak elbette geriden başlamak pek iyi değildir.” şeklinde konuştu. İnternet Haber