Daniel Ricciardo, Renault’nun elde ettiği dordunculuk ve beşinciliğin kendileri icin bir odul gibi olduğunu duşunuyor. Monza'da Daniel Ricciardo ve Nico Hulkenberg dorduncu ve beşinci oldular. Bu sadece sezonun en iyi sonucu değil, aynı zamanda 2016'da Formula 1'e dondukten sonra Renault icin en iyi sonucu tekrarladılar. Kazanılan 22 puan sayesinde takım, Toro Rosso'nun onune gecerek takımlar şampiyonasında beşinciliğe cıktı. Ricciardo, “Bu sonucu hak ettik. Renault ile olan en iyi sonucumu Monza’da tekrarladım. Onumdeki savaşları gordum ve cok fazla puan kazanmak icin iyi bir fırsat olabileceğini duşundum.” “Formula 1'e dondukten sonra Renault'nun en iyi sonucu, dordunculuk ve beşincilik. Kendim ve takım icin mutluyum. Motor gucunun onemli olduğu bir pistte başarmış olmak, sıkı calışmaları icin Renault’ya bir odul gibi.” “Yarış temposu gercekten iyiydi, takım icin iyi bir odul. Bu sonuc biraz gec geldi ama şimdi cok mutlu oldum.” Hulkenberg ise, “Sonuctan cok memnunum. Boyle bir sonuc elde etmek harika sonuc. Umarım kalan yedi yarışta aynı şekilde performans gostermeye devam edeceğiz. Zor bir sezon geciriyoruz, takım birkac zor yarıştan sonra bu sonucu aldık. Zor işten sonra herkes icin buyuk bir odul.” “Yarışım basitti. İyi başladım ve iki geciş yaptım ve sonra bu pozisyonda kalmayı başardım. Ondan sonra gorevim bitiş cizgisine ulaşmak, hata yapmamak ve sakin kalmaktı.“ dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ricciardo: “Bu sonuc Renault icin bir odul”