Nico Hulkenberg, Renault'nun yakaladığı dordunculuk ve beşincilikten memnun olduğunu soyledi. Renault, İtalya'da Daniel Ricciardo ve Nico Hulkenberg'le dorduncu ve beşinci olmayı başardılar. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Hulkenberg, Fransız ureticinin elde ettiği sonuctan memnun olduğunu soyledi. "Spa'dan sonra Monza'da hızlı olacağımızı anlamıştık. Belcika'da grid cezası aldık ve ilk turdaki olaylardan zarar gorduk. Ama burada her şey neredeyse mukemmeldi. İyi durumda olacağımızı biliyorduk." "En azından bu takımda olduğumdan bu yana en iyi sonucumuzu aldık ve her zamankinden daha fazla puan elde ettik. Bu buyuk bir adım ve harika bir takım calışması. Her şey sorunsuz gitti. Bu sezon yaşadığımız zorluklardan sonra nihayet başarılı bir hafta sonu gecirmiş olmamız harika." "Doğrusu ozellikle depoda cok fazla yakıt olduğunda aracın arkası dengesizleşiyor. Bununla ilgili problemler yaşadım. Ama sonrasında her şey sorunsuz gitti. Gridin geri kalanından koptum ve tempoyu kontrol ettim." Singapur'da nasıl bir sonuc beklediği sorusuna Hulkenberg, "Tamamen farklı bir pist. Neler olacağını goreceğiz. Pek cok viraj var ve sorunlar ortaya cıkabilir. Singapur'daki yarış her zaman icin ilginctir. Bu fiziksel anlamda en zor yarış. Bu hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Kim bilir? Belki de yeni parcalar getiririz. Bizim icin faydalı olabilir. Umarım tekrar gelişim kaydedebiliriz." yanıtını verdi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hulkenberg, Renault icin mutlu