Fernando Alonso, henuz 2020 veya 2021 yılında ne yapacağına karar vermediğini soyledi. Fernando Alonso, gecen yılın sonunda Formula 1'den ayrılma kararı alırken, ismi 2020 icin Ferrari ile anılmaya devam ediyor. Bununla birlikte Alonso henuz 2020 kararını vermediğini soyledi. İspanyol pilot, "Dinlenmek istedim fakat cok az dinlenebildim. Daytona, Le Mans, Indy ve şimdi Dakar'daki bu macera var. Her hafta başka bir yerdeyim. Cok fazla seyahat ediyorum ama zevk de alıyorum." "Neler olacağını goreceğiz. Henuz 2020'de ne yapacağıma karar vermedim. İki yıl sonrasında ne yapacağımı bile bilmiyorum. Şimdi yarışıyorum ve bu yıl yapmak istediğim şeyi yapıyorum." "Indy dışındaki her şey iyi gecti. Acıkcası Formula 1'de yedinci veya sekizinci olduğum başka bir yıl daha gecirmek istemedim. Le Mans'ı kazanmak, uclu tacı almaya calışmak benim icin daha ilgi cekiciydi." dedi. Alonso, McLaren'ın mevcut formunu da şoyle yorumladı: "Dorduncu en iyi takım olduklarını kanıtlamaya calışıyorlar. Yine de dikkatli olmak gerekiyor cunku lider gruptan yaklaşık 1 dakika gerideler. Bu, atılması en kolay adım değil." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Alonso: "2020 ve 2021 kararını vermedim"