Esteban Ocon, Formula 1'e geri donebilmek icin bazı geceler uyumak yerine calıştığını soyledi. Esteban Ocon, 2017 ve 2018 yıllarında Racing Point'le Formula 1'de mucadele etmişti ancak sonrasında koltuğunu kaybetti. Bu yılı yedek pilot olarak geciren Mercedes surucusu, gelecek yılla birlikte Renault'ya geciş yapacak ve iki yıl boyunca burada yarışacak. Ocon, "Ozellikle sezon başında unutulmaktan cok korkuyordum. Tum yıl boyunca durum buydu. Arac her calıştığında oradaydım. Bence farkı yaratan şey bu oldu." "İnsanlara burada olduğumu, araca gecmek istediğimi gosterdim. Geceleri uykularımdan vazgectim cunku cumartesi gunleri simulatoru surmeye gittim. Bu takım patronlarını mutlu etti." "Gunun sonunda Formula 1 cok kucuk bir dunya ve işte dondum. Cok mutluyum." "Takıma taze bir nefes getiriyorum ve sahip olduğum deneyimle cok şey katacağımı duşunuyorum. Birlikte onumuzdeki takımları yakalayabilmek icin elimizden gelenin en iyisini yapacağız." "Hazırım. Simulatorler guclu ama pistle aynı değil. Yine de test gunleri var. Gelecek yıl daha az olsa bile var. Melbourne icin hazır olmam icin yeterli olacağını duşunuyorum." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ocon: "F1'e donmek icin uykusuz kaldım"