Nico Rosberg, kendisine yonelik yorumlardan oturu yorumculuk konusundaki cizgisini değiştireceğini soyledi. Rosberg, 2016’da Formula 1 dunya şampiyonu olduktan sonra spordan emekli olmuştu. Daha sonra İngiliz ve Alman televizyon kanallarında yorumculuğa başlayan Alman surucu, kendi YouTube kanalını da acmıştı. Rosberg, Verstappen’in gectiğimiz hafta sonu Belcika Grand Prix’sindeki suruşunu eleştirmişti. Verstappen de bunun uzerine Rosberg’i, 1997 F1 dunya şampiyonu Villeneuve’e benzetip, iki eski şampiyonun da kariyerleri bittikten sonra duzenli olarak aykırı goruşler ifade ettiğini soylemişti. Hamilton, Mercedes’te takım arkadaşları oldukları zamanlarda Rosberg’le gergin bir ilişkiye sahip olmuştu ve Instagram’dan yaptığı paylaşımda Verstappen’in bu yorumlarını gorduğunde “kahkahalara boğulduğunu” dile getirmişti. Konu hakkında Marca'ya konuşan Rosber şoyle dedi: "Analiz yapmayı seviyorum ama suruculere cok buyuk bir saygı duyuyorum." "Bir değişiklik yapmam gerekiyor cunku oldukca saygı duyduğum eski meslektaşlarımın boyle hissetmelerini istemiyorum." "Surucuyken en nefret ettiğim şeylerin başında gazetecilerin veya eski suruculerin eleştirel yorumlarını duymak geliyordu. Benim acımda en cok David Coulthard'a sinirlendirdim. Beni cıldırtıyordu, korkunctu." "Yani cizgimi değiştireceğim." İnternet Haber