Felipe Massa, yaklaşık 10 yıl once İnterlagos pistini ilk ziyaretine ilişkin haberlerin doğru olduğunu belirterek, o donemde yemek dağıtıcılığı yaptığını soyledi. Bu hafta sonu Sao Paulo'da, kendi seyircisi onunde şampiyonluk mucadelesi verecek olan Massa, 17 yaşındayken F1 dunyasına cok farklı bir şekilde nasıl adım attığını anlattı. 1999'da İnterlagos'u ve ilk kez bir Formula 1 pistini ziyaretine ilişkin haberlere acıklık getiren Brezilyalı pilot, kariyerinin en onemli yarışı oncesinde hikayesini aydınlığa kavuşturdu. Daha once yayınlanan bazı haberlerde takımlara pizza dağıttığı soylenen Massa, "Eski menajerimin Sao Paulo'da restoranları vardı. Benetton takımından bazı isimleri tanıyordu. Ben de piste girmem icin yardımcı olmasını istedim. O da, 'Cumartesi gunune kadar iceri girebilirsin. Fakat pasta ve muz gibi bazı yiyecekleri takımlara ulaştırman gerekiyor' dedi. Boylece piste girerek takıma yiyecekleri dağıttım. O zaman sanırım 17 yaşındaydım" diye konuştu. Massa, bu ziyareti sırasında, halen Ferrari'ye yemek servisi yapan Benetton'dan Felice Guerini lie tanıştığını anlatarak, "Benetton'un başahcısı şu an bizim şefimiz olan Felice'ydi. Hatta o zaman ona 'belki F1'de birbirimizi goruşuruz' diye soylediğimi hatırlıyorum. O da yemek getiren bu cocuğa bakarak, 'tamam tamam' demişti" şeklinde konuştu. Brezilyalı surucu, "Birkac yıl sonra ona, 'beni hatırladın mı?' diye sordum. Hayır, dedi. Ben de pisti ziyaretimde yaptığımız konuşmayı anlattım. Cok iyi dost olduk. Ve şu an ikimiz de Ferrari de calışıyoruz" dedi. TurkiyeF1.com __________________