Formula 1'in F1 efsane isimlerinden eski Alman pilot Michael Schumacher, İngiliz yarışcı Lewis Hamilton'ın bir gun kendisine ait unutulmaz rekorları kırabileceğini iddia etti. F1 dunyasının tartışmasız en buyuk isimlerinden Michael Schumacher, dunya şampiyonluğuna doğru koşan McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton'a ovguler yağdırdı. Schumacher, kendisine ait ust uste 7 dunya şampiyonluğu rekorunu kırabilecek tek pilotun Lewis Hamilton olabileceğini savundu. BBC'ye konuşan Schumacher, "Hic kimse benim Juan Manuel Fangio'nun rekorlarını kıracağıma inanmıyordu. Ancak ben bunu başardım. Rekorlar kırılır. Acıkca soyleyebilirim ki, Hamilton da benim rekorlarımı kırabilir" dedi. Schumacher, yeniden F1 pistlerine doneceği şeklinde medyada cıkan haberlerin ise gerceği yansıtmadığını soyledi. Lewis Hamilton onumuzdeki hafta sonu koşulacak olan sezonun son yarışı Brezilya Grand Prix'si oncesi en yakın rakibi Ferrari pilotu Felipe Massa'nın 7 puan onunde lider durumda bulunuyor. 23 yaşındaki Hamilton'ın, F1 tarihinin en genc dunya şampiyonu unvanına ulaşması icin Brezilya GP'sinde damalı bayrağı beşinci sırada gormesi bile yetiyor. Ajansspor __________________