David Coulthard, son yarışında bir tur tamamlamadan emekli olmasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını soyledi. İskoc pilot ilk turda Nico Rosberg tarafından spin attırılmış ve diğer Williams pilotu olan Kazuki Nakajima ile kaza yapmıştı. Artık resmen emekli bir pilot olan David Coulthard, şunları soyledi; "Acıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım. Kariyerimi boyle bitirmek istememiştim. İlk virajda herkes birbirine cok yaklaştı ve ben kendime boş bir alan buldum. Tam aradan sıyrılacakken Rosberg bana carptı ve beni spin attırdı." "Devam edeceğimi duşundum, bu sefer Nakajima gelip bana carptı ve beni yarış dışı bıraktı. Isınma turlarında aracımdan memnundum. Yağmur da benim icin sorun olmayacak ve finişe ulaşacaktım." "Fazla şikayet edemem. Guzel bir kariyerim oldu. Bana destek olan herkese cok teşekkur ediyorum. Red Bull Racing'te dort yıldır işin ucundan tutmuş herkese minnettarım, cok iyi vakit gecirmemi sağladılar. Gelecekte de onlarla calışacağım icin mutluyum." "Bu hafta padoktaki ilgiden dolayı cok memnunum. Herkesin beni takdir edip, 'Guzel kariyer, hayatının geri kalanında başarılar' demesi beni mutlu etti. Geride bir şampiyonluk bırakmasam da, bu mutlu bir son." TurkiyeF1.Com __________________