BMW Sauber pilotu Robert Kubica, 2008 sezonunda Cin Grand Prix'ye kadar şampiyonluk mucadelesini surdurmesine rağmen yılın kendisi icin cok zor gectiğini belirtti. Foto Galeri: Kubica, "2008 sezonunu cok uzun ve aşırı şekilde zordu. Muhtemelen kariyerimin en zor sezonuydu" ifadelerini kullandı. Polonyalı surucu, "Maalesef aracın gelişim hızını, sezonun ikinci yarısında surdurmeyi başaramadık. Fakat 2007 sezonu ile kıyaslandığında gercekten cok buyuk bir atılım gerctekleştirdik" dedi. Kubica, "Teknik nedenlerden dolayı hicbir yarış dışı olmadı. Neredeyse sezon sonuna kadar da mucadeleye devam ettik. Takım harika işler cıkardı. Bu sezonla gurur duyabiliriz. Kendimi ovecek sozler soylemekten hoşlanmam ama gercekten iyi surduğumu duşunuyorum" şeklinde konuştu. Kubica ayrıca, "Hemen hemen her yarışta hızlıydım. Ve bu yarışlarda potansiyelimi gosterme imkanı buldum. Bununla birlikte her zaman kazanmak isteyen biri olarak, ikinci sıra, benim icin kaybeden ilk olmaktır" ifadesini kullandı. TurkiyeF1.com __________________