Racing Point, Singapur Grand Prix’si icin getireceği buyuk guncellemeyle beraber dorduncu en hızlı takım olmayı hedefliyor. Silverstone merkezli takım, gecen sezonun sonundan bu yana takımın yeni sahibi Lawrence Stroll’le beraber bir yenilenme gecirdi ve gelen yatırımlarla guclu bir gelişim programıyla ilerleme sağladı. Sezonu guclu bir şekilde bitirmek ve dorduncu en hızlı takım olmayı hedefleyen takım, Singapur’a yeni bir aero guncellemesi getirmeyi planlıyor. Belcika ve İtalya art arda alınan puanlar hakkında konuşan takım patronu Otmar Szafnauer, “Spa’da iyi olmayı bekliyorduk ve oyleydik. İtalya’da da iyi olmayı bekliyorduk ve Singapur’da da oldukca iyi olmayı bekliyoruz cunku bazı guncellemeler getireceğiz. Bu buyuk bir guncelleme olacak.” “Orada aracın nasıl olduğunu gorup doğru arac ayarı yapmayı ve alıştığımız yere, ait olduğumuz yere donmeye, orta grubun lideri olmaya calışacağız.” dedi. Sergio Perez, “Kesinlikle ilerleme kaydettik, bu yuzden yılın geri kalanı icin hedeflerimizi gercekleştirme konusunda cesaretlendim. Sezonu, griddeki en hızlı dorduncu arac olarak bitirdiğimizden emin olmak istiyorum. Bu iyi bir sezon sonu olur.” “Ancak duzenli olarak dorduncu takım olmak icin 0.3 saniyeye ihtiyacımız olduğunu duşunuyorum. Yakınız, ancak diğerlerinin gelişmeyeceğini varsaysak bile 0.3 saniye oldukca fazla bir sayı.” dedi. Perez’in yorumlarının gercekci olup olmadığı sorulduğunda Szafnauer, “Evet. Bunun gercekci olduğunu duşunuyorum ve bunu hedefliyoruz.” dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Racing Point, “buyuk guncellemeyle” beraber orta grubun lideri olmayı hedefliyor