Aprilia MotoGP surucusu Andrea Iannone ve kardeşi Angelo tartışmalı Moto3 surucusu Romano Fenati'nin menajeri oldular. Angelo Iannone, yarış kariyeri boyunca kardeşi Andrea'ya yardımcı oldu ve onun menajerlik işlerini yuruttu. Angelo, bundan sonra 2020 icin henuz bir anlaşması olmayan Moto3'un tartışmalı ismi Fenati'ye menajerlik yapacak. Fenati, Moto3'teki 6 sezonunun ardından gecen sene Moto2'ye geciş yapmıştı ancak Misano yarışında Stefano Manzi'nin fren pedalını sıkması nedeniyle diskalifiye edilmiş ve takımından gonderilmişti. Bu sene Moto3'e geri donen Fenati, zor bir sezon geciriyor olsa da Avusturya'da kazanmayı başardı. İtalyan surucu 2020'de Moto2'ye donerek kendisini kanıtlamak istiyor. Bu kapsamda gelecek sene Gresini'de şans bulabileceği soyleniyor. Andrea Iannone'nin MotoGP'de Gresini-Aprilia'da yarışıyor olması, Fenati'nin Gresini ile Moto2'ye donme ihtimalini guclendiriyor. Andrea Iannone, "Romano'yu seviyorum ve onu 5-6 yaşında mini motosikletlerle yarışmasından bu yana tanıyorum." "Bence Romano gercekten iyi bir yetenek ancak cok ilginc ve zor bir gecmişe sahip." "Bu dunyaya geri donduğunde etrafında kimse olmadı. Bu sene sadece kendi başına kaldı." "Bana yardımcı olup olamayacağımı sordu. Ancak ben de cok fazla sorun yaşadığımdan dolayı ona kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum (Guluyor). Sonunda ona yardımcı olmaya karar verdik." "Kardeşim, Romano icin iyi bir isim. Angelo gercekten iyi bir karakter. O, sakin ve akıllı birisi, bu yuzden Romano'ya yardımcı olabilir." dedi. Iannone, kendisinin de yardımcı olacağını ancak asıl ilgilenen ismin Angelo olacağını soyledi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Iannone kardeşler, Fenati'nin menajeri oldu