MotoGP efsanesi Valentino Rossi, Formula 1'in genc yetenekleri Lando Norris ve Alexander Albon gibi isimlerin kendisine duydukları hayranlığı dile getirmelerinden onur duyduğunu soyledi. Her iki F1 caylağı, MotoGP'de Rossi'yi desteklediklerini dile getirdi. Hatta İtalya GP hafta sonunda Norris, Valentino Rossi temalı kask ve şapka hazırladı. Rossi, Norris ile kask değiştirmek icin sabırsızlandığını, Norris'in bu sene gosterdiği performansın kendisini McLaren taraftarı haline getirdiğini soyledi. Rossi, "Onun acıklamalarından cok mutlu ve gururluyum. Bu benim icin bir onur." "Sezon başında Lando ve aynı zamanda Albon gibi yeni pilotlar, MotoGP izleyerek buyuduklerini, beni takip ettiklerini ve hayranım olduklarını soylediler. Bu iyi bir şey." "Bu hissi, ozellikle iki cok guclu pilot olmalarından dolayı seviyorum. Lando harika iş cıkarıyor. Gercekten cok memnun etti. Artık onunla en kısa surede kask takası yapmalıyız." dedi. Norris, Rossi ile ilk buluşmasını MotoGP'nin Britanya ayağında yapmış, İtalyan surucunun Monza'daki kask tasarımı fikrine destek verdiğini soylemişti. Norris, "Bu yarışı daha ozel hale getirmek icin bir fırsattı. Hatırlanacak bir şey yapmak istedim ve her zaman kahramanım olan Valentino ile daha fazla bağlantıya gecerek bunu yaptım. Bu ona adanmış bir calışma." demişti. Rossi, "O, cok iyi bir cocuk. Cok genc cunku henuz 19 yaşında ancak şimdiden cok zeki ve yaşına gore cok fazla deneyime sahip gibi. Bu yuzden ben de onun hayranı oldum." dedi. İnternet Haber