Sakatlıklardan donuş yapan Honda MotoGP surucusu Jorge Lorenzo, Misano GP hafta sonu boyunca yaşadığı acıların gittikce daha kotuye gideceğini duşunuyor. Lorenzo, Assen'deki kazasında sırtından sakatlandı ve son yarış Silverstone'da donene kadar dort yarış kacırdı. Silverstone'da 14. olan Lorenzo, Misano'da daha iyi hissettiğini ancak yine de her şeyin daha kotuye gitmesini beklediğini soyledi. Lorenzo, "Bu 3 gun boyunca acı daha iyiye gitmeyecek. Tam tersi olacak ve biraz daha kotu olacak. Her seansta yaralarımı daha fazla zorlayacağım ve bu yuzden her şey daha kotuye gidecek." "Ancak genel olarak Silverstone'dan daha iyiyim, bu yuzden virajlarda, frenlemede daha fazla zorlayabiliyorum. Bu acıdan pistte daha hızlı olabiliyorum." "Motosiklette kucuk kucuk gelişiyoruz. Ayarları iyileştirebiliyoruz ve arka tarafta daha cok yol tutuşu buluyoruz. Bu onemli. Bu konu uzerinde calışmaya devam etmeliyiz." dedi. Lorenzo, 1.3 sn geride 17. olsa da, ilk seans ile ikinci seans arasında 1.1 sn gelişmeyi başardı. Bu haftanın başında Honda'nın takım patronu Alberto Puig, Lorenzo'nun sorununun motosikletle alakalı olmadığını, cesaret eksikliği olduğunu soylemişti. O yorumlar icin Lorenzo, "Hayır, onlar onemli değil. Onun roportajını dinlemedim. Muhtemelen yazılı medya tam olarak soylediklerini yazmadı." "Sanırım soylediği şeyleri kırptılar, bu yuzden yorum yapmak zor. Okuduğum şeylerde dahi buyuk bir şey gormuyorum." "Bu onun fikri ve goruşlerine saygı duyuyorum. Bugun cok fazla zorlamadım. Onun benimle ilgili buyuk eleştiri yaptığına inanmıyorum." "Ancak az cok benim durumumu acıkladı. Onun yorumlarını dinliyorsanız, gercekten tamamını dinleyin. Muhtemelen onun soyledikleri, gazetecilerin soylediklerinden, bazı gazetecilerin soylediklerinden daha farklı." dedi. İnternet Haber