Red Bull Racing'den Max Verstappen, Singapur'da start sorunu yaşamamalarını umduklarını dile getirdi. Max Verstappen son yarışlarda start sorunlarıyla boğuştu ve hem Belcika hem de Monza'da kotu hafta sonları gecirdi. Red Bull'un guclu olması beklenen Singapur GP oncesi konuşan Max Verstappen,"Singapur harika bir piste sahip ve geceleri muhteşem gorunuyor. Pisti tanırken, spot ışıklarının altında olmayı seviyorum. Her zamanki yarışlardan cok farklı." "Pist gercekten zor ve Singapur cok sıcak. Bu yuzden fiziksel olarak zor ve gercekten cok terliyorsunuz. Ama benim en sevdiğim pistlerden birisi. Pist ustunde cok fazla viraj var." "Bu pistte Monza ve Spa'ya kıyasla daha iyi olmalıyız. Gecen yıl ikinci oldum ve umarım bu kez iyi bir hafta sonu gecirebiliriz. Singapur'da geciş yapmak zor ve bu yuzden sıralamalar kilit oneme sahip. Sakin bir yarış hafta sonu olmasını ve başlangıcta yer kaybetmemeyi bekliyorum. Bu gorevi oldukca zorlaştırıyor. Maksimum puan kazanmaya calışıyoruz." dedi. Alex Albon da yarış icin heyecanlı. "Singapur pisti benim icin yeni ve ilk kez burada olacağım. Bu yuzden benim icin ilginc bir hafta sonu olacak. Yuksek nem ve saat nedeniyle fiziksel acıdan en zorlu yarışlardan birisi olduğunu duydum. Ayrıca şehir caddelerinde olduğu icin hataya yer yok. Eğlenceli olacak cunku boyle şartlarda asla suruş yapmadım." "Singapur bir noktaya kadar benim ev yarışım gibi cunku pist Tayland'a cok yakın. Bu da hafta sonunu daha heyecanlı yapacak." "Simulator uzerinde calıştıktan sonra yarışa hazırım. RB15'in direksiyonuna donmek ve ışıkların altında suruş yapmak icin sabırsızlanıyorum." İnternet Haber