Ducati'nin teknik direktoru Filippo Preziosi, Hayden'i kendi takımına transfer ederek doğru kararı aldığını duşunuyor. Bu duşuncesinde tabi ki Valencia testlerinin etkisi buyuk. Hayden, Ducati ile ilk cıktığı test olan Valencia testlerini domine ederek tamamlamıştı. Preziosi de yeni pilotu hakkında şu yorumlarda bulundu; "O kesinlikle cok cesur. Telemetri bilgilerine baktığınızda onun motoru ne kadar zorladığını gorebiliorsunuz. Stoner'den dahi daha da zorluyor. Ayrıca benzin tasarrufu da yapıyor. Sanırım doğru kararı verdik." Preziosi, iki pilotu Stoner ve Hayden icin şunları soyledi; "Daha ilk andan cok iyi ilişki olacağını anlamıştım. Şimdi iyi arkadaşlar. Tabi bunda aynı dili konuşmanın etkisi buyuk. Tarihimizdeki en iyi pilot kadrosu mu bilmiyorum ama, cok uyumlu olduklarını soyleyebilirim." TurkiyeF1.Com Hayden, Ducati ile ilk cıktığı test olan Valencia testlerini domine ederek tamamlamıştı. Preziosi de yeni pilotu hakkında şu yorumlarda bulundu; "O kesinlikle cok cesur. Telemetri bilgilerine baktığınızda onun motoru ne kadar zorladığını gorebiliorsunuz. Stoner'den dahi daha da zorluyor. Ayrıca benzin tasarrufu da yapıyor. Sanırım doğru kararı verdik." Preziosi, iki pilotu Stoner ve Hayden icin şunları soyledi; "Daha ilk andan cok iyi ilişki olacağını anlamıştım. Şimdi iyi arkadaşlar. Tabi bunda aynı dili konuşmanın etkisi buyuk. Tarihimizdeki en iyi pilot kadrosu mu bilmiyorum ama, cok uyumlu olduklarını soyleyebilirim." TurkiyeF1.Com __________________