Hasta yatağından kalkıp piste gelen Jarno Trulli, 2. serbest antreman turlarında ucuncu en hızlı zamanı yaparak haftaya iyi bir başlangıc yaptı. İtalyan pilot, Perşembe gunu grip olduğundan piste gelememişti. Ancak Trulli, iyi olduğunu ve antremanlarda bir sorun yaşamadığını belirtti; "Dun grip olduğumdan butun gun yatağımda iyileşmeyi beklemiştim. Bugun cok daha iyiydim ve suruşte hicbir sorun yaşamadım." "Genel olarak iyi bir Cuma gununu geride bıraktık. Aracın ayar ve lastik secimini doğru yaptık. Aracın dengesi icin cok uğraştık ve sanırım o konuda da biraz ilerledik." "Hala sureyi geliştirmek icin fikirlerimiz var. Ancak şu andaki pozisyonumuz dahi cok iyi. Genel acıdan mutluyum. Surelerin yakınlığı da rekabetin artmasını sağladı." Trulli'nin takım arkadaşı Timo Glock ise o kadar da mutlu değildi. Alman pilotun 2004'te bu pistte aldığı start ona antreman seanslarında bir şey kazandırmadı; "Arac nedense cok yabancı geldi ve hangi pozisyonda olduğumuzu anlayabilmiş bile değilim. Bugunku verilerimizi analiz etmek ve nasıl daha hızlanacağımızı duşunmek zorundayız." "Umarım doğru yolu buluruz. Yoksa rağmur duasına cıkmak zorunda kalacağım!" turkiyef1.com __________________