Bourdais, geleceği konusunda rahat
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bourdais, geleceği konusunda rahat
-
17-10-2019, 11:12:25Sebastien Bourdais, aracının tam onun suruş stiline uymaya başladığını ve geleceği konusunda rahatladığını soyledi. Fransız pilot Fransa Grand Prix'inden bu yana kullanılan aracın kendi stiline uygun olmadığından şikayet ediyordu. Ancak Bourdais, Singapur'daki değişikliklerden sonra aracı daha rahat kullandığını soyledi. Bourdais şu anda takım arkadaşı Sebastian Vettel'i zorlayacak durumda ve sezonun son yarışında bunu takıma kanıtlayarak yeni bir kontrat imzalamayı amaclıyor. Sebastien Bourdais, Autosport'a şu acıklamaları yaptı; "Artık aracla daha iyi anlaşıyorum. Aracın dengesini kendime gore daha rahat ayarlayabiliyorum. Boylece Sebastian'a cok daha yaklaştığımı hissediyorum. Şu anda doğru yoldayım. Acıkcası uyum sağlamam biraz gec oldu, ama hic yoktan iyidir!" Toro Rosso, Bourdais hakkındaki kararı, normalde Brezilya Grand Prix'inden sonra verecek. Ancak Bourdais, bu konuda daha rahat hissettiğini ve acelesi olmadığını soyluyor. "Doğrusu bunun hakkında cok duşunmuyorum ve aceleci değilim. Sadece daha hızlı gitmeye calışıyorum. Takımın kararı cok zor ve cok karışık. Bu nedenle kimse acil bir cevap istemiyor. Kimse beni karar vermeye zorlamadı. Ben de Franz'a gidip 'Şimdi ne yapacağız' diye sormadım." "Sezon başından beri zor durumdaydık ve son değişiklikler bir anda bu durumu unutturdu. Şimdi kendimi daha rahat hissediyorum. Ama tabi bir yarışta onların kararını değiştirebilir miyim, bilmiyorum. Tek yapabileceğim şey surebildiğim kadar hızlı surmek. Onlar da zamanı geldiğinde kararı verecekler. Hızlı surmek onları etkilemek icin yapabileceğim tek şey." Turkiyef1.com __________________