Citroën surucusu Sébastien Ogier, pazar gunu hatasız bir gun gecirip zafere ulaşmak istediklerini soyledi. Sébastien Ogier gune ikinci sırada başlamasına rağmen pazar gunune takım arkadaşı Esapekka Lappi'nin 0.2 saniye onunde ilk sırada giriyor. Fransız surucunun toplamda 47. ve Mart ayının başındaki Meksika Rallisi'nden bu yana ilk zaferini alması bekleniyor. Cunku pazar gunu olası bir durumda Citroen'in Ogier lehine takım emri vermesi bekleniyor. Fransız surucu, "Cok guzel bir gun oldu. Hic sıkıntı yaşamadık ve oldukca iyi bir ritim yakaladık. Rakiplerimiz de sıkıntılar yaşadı. Şimdi yarın işi bitirmemiz gerekiyor." "Arac uc hafta oncesine kıyasla buyuk oranda farklı ve cakıl zeminde iyi gecen testin ardından burada da iyi bir hisse sahiptik." dedi. Lappi ise, "Lider olmamayı umursamıyorum. Elbette orada olmak isterdim ama kucuk bir hata yaptım. Yarın lider olsam bile puanlar Seb icin onemli ve onu destekleyeceğiz. Şimdiye kadar iyi bir hafta sonu oldu. Mutlu olabiliriz." şeklinde konuştu. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ogier: “Şimdi işi bitirmeliyiz”