Toro Rosso takım patronu Franz Tost, Alex Albon'un İtalyan takıma doneceğini duşunmuyor. Yaz tatilinin ardından Alexander Albon, Toro Rosso'dan Red Bull Racing'e gecti ve Pierre Gasly'nin yerini aldı. Faenza merkezli takımın patronu Franz Tost, Albon'un 2020'de Red Bull Racing'de yarışmaya devam edeceğine inanıyor. Franz Tost, "Maalesef takımımıza geri doneceğini duşunmuyorum ama Formula 1'de neler olacağını asla bilemezsiniz. Doğruyu soylemek gerekirse Albon'un iyi bir iş yapmasını beklemiyordum, performansı hoş bir surpriz oldu." "Aslında Red Bull Racing takımımızdaki mevcut suruculerden birisini cağırmazsa o zaman şikayet ederdim! Cunku bu bizim icin ciddi bir sorun olurdu. Suruculerimiz Red Bull icin yeterince iyi olduğu surece her şey yolunda demektir. En iyi secenek Red Bull Racing'e gectikten sonra yarış kazanmaya başladığı vakit oluyor. Bu iyi bir iş yaptığımız anlamına geliyor." "Genc suruculer Toro Rosso'ya geldikleri zaman gercek yarış şartlarının daha yeni başladığını ve mumkun olduğunca konsantre olmaları gerektiğinini soylerim. Bazı insanlar bunu anlıyor, bazıları ise anlamıyor. Anlamayanlar programdan cıkarılıyorlar. Her şey cok basit." "Max Verstappen ve Sebastian Vettel gibi pilotlar elma gibi ağacta yetişmiyor. Formula 3'te birkac genc surucu var ve bazılarının başarılı bir geleceğinin olacağını duşunuyorum ama elbette zamana ihtiyacları var." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Tost: "Albon'un Toro Rosso'ya doneceğini sanmıyorum"