Lando Norris, Valentino Rossi temalı kask ve bot kullandığı İtalya Grand Prix’si hafta sonunda cok eğlendiğini soyledi. McLaren surucusu Lando Norris, kahramanı olarak gorduğu Rossi’yle ozdeşleşmiş renkleri kullandığı kask ve botlarla mucadele ettiği İtalya Grand Prix’si hafta sonunda “cokca eğlendiğini” soyledi. Norris, gectiğimiz ay MotoGP Silverstone yarışında Rossi’yle tanışmıştı. Norris bu buluşmada, İtalyan surucunun urunlerini de almayı ihmal etmedi. Genc surucu, İtalya GP hafta sonu boyunca “Doktor” temalı bir şapkayla goruntulenmişti. Monza’daki yarıştan sonra konuşan Norris, “Eğlenceliydi. Bircok insan aptal gibi gorunduğumu duşundu, ki belki de oyle gozuktum.” “İnsanlar, ‘Guzel şapka!’ diyorlar ancak suratlarını gorunce ‘Ne salakca ama!’ diye duşunduklerini anlayabiliyorsunuz.” “Ancak bunu hic umursamıyorum. Eğlendim. Bunu elbette her hafta sonu giymeyeceğim, sadece bu hafta sonu icindi.” “Rossi temalı kask ve botlarımla beraber cok eğlenceli zaman gecirdim ve onemli olan da bu.” “Yarışa gelirsek, sanal guvenlik aracı Perez ve Gasly gibi suruculere yardımcı oldu. Bizim icin daha iyi olabilirdi ancak olmadı.” “10. sıra muhtemelen bizim icin maksimumdu. Ancak son turlarda Giovinazzi’den uzak değildik.” “Geliştirebileceğim şeyler olduğunu biliyorum, ancak bunlar pozisyon ve puan kazandıracak kadar buyuk değil.” “Ancak bir puan almak, hic almamaktan iyidir, bu yuzden mutluyum.” ifadelerini kullandı. İnternet Haber