Charles Leclerc, İtalya GP'den sonra taksisine bindiği şoforun kendisini tanımadığını soyledi. Beklendiği uzere arka arkaya aldığı iki zaferin ardından Charles Leclerc'e olan ilgi oldukca buyuktu. Genc surucu gectiğimiz gunlerde, TG1 kanalına davet edildi ve Monza'daki zaferin ardından yaşadığı bir andan bahsetti. "Zaten şimdiye kadar uc ruyamı gercekleştirdim. Oncelikle Formula 1'deyim, bir Ferrari pilotuyum ve bir tanesi Monza'da olmak uzere iki zafer almayı başardım. Elbette şimdi bir dunya şampiyonu olmak istiyorum." "Gecen pazar yarış pistinde bir taksiye bindim ama araca bindiğimde surucu beni tanımıyordu! Bana yarışı seyredip seyretmediğimi sordu. Ben de izlediğimi ve yarışın iyi gectiğini soyledim." "Bana 'bu genc cocuk gercekten guclu' dedi ve mutlu oldum! Yolu tamamladıktan sonra ona kendimi tanıttım ve gercekten cok eğlendik." Leclerc sakin birisi olmasıyla ilgili, "Oncesinde dengeli ve sakin bir karaktere sahip olduğumu soyleyemem. Aslında tam tersiydi. Gecmişte ikinci bitirdiğimde bile cok endişeliydim. Sinirleniyordum. Ama kendi uzerimde cok calıştım ve şimdi psikolojik olarak daha iyiyim." dedi. Leclerc ilginc bir konuya daha değindi. "Maranello'da araca gectiğimde, yarış kazandığım ilk anda marşı soylemek icin İtalyan marşını bir kereden fazla dinledim ve oğrenmeye calıştım. Spa'da cok heyecanlıydım ve kelimeleri hatırlayamadım. Fakat Monza'da bunu yapmayı başardım!" İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: "Monza'daki taksici beni tanımadı"