M-Sport Ford surucusu Teemu Suninen, Turkiye Rallisi'nde gosterdiği guclu performansın ardından aldığı dordunculukten memnun olduğunu soyledi. Guclu bir hafta sonu geciren ve sorunlardan uzakta durmaya calışan Ford surucusu, hafta sonu boyunca ilk beşte yer almıştı ve sonunda dorduncu olmayı başardı. M-Sport Ford takım patronu Richard Millener, "Teemu gercekten guclu bir hafta sonu gecirdi ve gecen seneden bu yana attığı adımı gormek harika. Gercekten cok olgun bir suruş gercekleştirdi ve cumartesi gunu oğleden sonra lastiklerini cok iyi idare etti." "Artık şampiyonada dordunculuk savaşında. Bu şekilde devam ederse başaramaması icin bir neden yok." dedi. Suninen, "Bizim icin iyi bir hafta sonu oldu. Etaplar boyunca herhangi bir sorun yaşamamak ya da hata yapmamak icin iyi performans ile iyi surme arasında iyi bir denge bulduk. Gecen sene burada gosterdiğimiz performansa gore gercekten buyuk adım attık." "Hem performans hem de lastikleri idare etme acısından buyuk adım oldu. Bunu gormek gercekten guzel. Mekanikerlerime de teşekkur etmek istiyorum cunku hafta sonu boyunca arac uzerinde cok fazla calışmak zorunda kaldılar." dedi. Elfyn Evans'ın yerine yarışma şansı bulan ve 9. olan Pontus Tidemand, "Fiesta WRC ile ilk toprak deneyimimdi. Hatta bu seneki ilk gercekci toprak rallimdi. Bu acıdan bizim icin iyi bir hafta sonu oldu." "Arac ve takım gercekten iyi calıştı. Takımdaki ve beni destekleyen herkese cok teşekkur ediyorum." dedi. M-Sport, WRC sınıfında podyuma cıkamadı ancak WRC2'de son etaptaki hamlesiyle Gus Greensmith ile kazanmayı başardı. İnternet Haber