Dani Pedrosa, Malezya'daki yakın mucadelenin ardından Honda'nın Yamaha'ya yaklaştığına inanıyor. Malezya Grand Prix'inde yarışın ilk yarısında Pedrosa ve Rossi arka arkaya gitmişlerdi. Neredeyse her virajda atak şansını deneyen Rossi, yarışın tam yarısında Pedrosa'yı gecmiş ve rahat bir zafer elde etmişti. Rossi'nin Pedrosa'dan daha hızlı olduğu acıktı. Pedrosa ise farkın cok fazla olmadığı kanısında; "Ozellikle sonlarda benen cok daha hızlıydı. Son turlarda fazla zorlamadım. Ama yine de farklar cok acılmadı. Yakın bir yarıştı. Bu nedenle mutluyum. Cunku yeni bir motorla daha iyi işler yapabileceğimizi duşunuyorum. Her yarışta daha cok gelişiyoruz. Eğer bunu sonraki yarışta da yapabilirsek, doğru yoldayız demektir." "İlk pratiklede hatırladığım kadarıyla 17.likte kalmıştım. Ertesi gun pol pozisyonunu elde etmek cok iyi geldi. Sonuc hem benim, hem takımın icin cok iyi." İspanyol pilot, Valencia hakkında da olumlu; "Burası ozel bir yer. Benim adamlarım hep burada. Bu nedenle buraya gelmekten cok memnunum. Umarım tribunler dolu olur ve eğlenceli bir yarış izleriz." f1turkiye
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Pedrosa: 'Honda, Yamaha'ya yaklaşıyor'