Anthony West, şu anda kullandığı motor olan Kawasaki'yi ağır eleştirdi ve seneye West'in yerini alacak olan Marco Melandri'yi de uyardı. Avusturalyalı pilot bu seneki hayal kırıklığından sonra seneye World Supersport şampiyonasına gececek. Marco Melandri ise MotoGP'de Kawaski ile yarışacak. "Umarım Melandri bu takıma gelme konusunda cok heyecanlanmıyordur. Cunku Kawasaki kokten bir değişiklik yapmazsa, o da puanlamanın son sırasında olacak. Kawasaki'nin durumu utanc verici, aynı benim bu seneki performansım gibi." "Kawasaki'ye yine de bana MotoGP şansı verdikleri icin teşekkur ediyorum. Ama bir şeyler yapmazlarsa durum onlar icin cok da iyi olmayacak." "Şu anda kullandığım motorumla hicbir zaman Rossi ve Stoner gibi doğru lastikleri secemedim. Brno'da denedim ve aynı ayarı Misano'ya taşıdım, ama olmadı." "On ayarı duzeltmek icin kimsenin uğraşmadığı kadar uğraştık. Sonucta en az Suzuki kadar kotuyduk." West, yerini almaya hazırlanan Hopkins ve Melandri'yi de unutmadı; "Sezonun sonunda amacım Hopkins ve Melandri'yi yenmek olacak. Avusturalya'da ikisini de ezmiştim, Japonya'da da... Onlardan her zaman hızlıydım." "Şimdi gidiyorum ve takımı benden cok daha yavaş iki kişiye bırakıyorum. Bunu soylemek iyi birşey." turkiyef1