Jack Miller, Misano hafta sonu boyunca motosikletinin on tarafını hissedemediği icin duşmekten korktuğunu soylerken, hafta sonunu yaralanmadan atlattığı icin rahatladığını kabul etti. Tum Ducati suruculerinin zorlandığı hafta sonunda Pramac surucusu Miller, 16. sıradan başladığı yarışı 9. sırada tamamladı. Miller, yarışın son bolumunde sadece yarışı tamamlamaya odaklandığını soyledi. Miller, "Arka tarafta hic zorlanmadım ancak on taraf cok fazla oynuyordu, ozellikle de yarışın son bolumunde." "14. viraj kabus gibiydi. 10. viraj ve tum yavaş virajlar da. O virajlardan her gecişimde paranoyak olmuştum." "Yarışın bitmesine 5 tur kala, Mir gectiğinde buyuk bir an yaşadım. O andan once de sıkıntılar yaşamıştım ancak o gectikten sonra daha fazla zorlanmaya başladım. Onlara ayak uydurmaya calıştım ve neredeyse kafa ustu duşecektim." "Ardından arkamdaki surucuyle 7 sn civarında fark olduğunu gordum. O andan sonra sadece pist ustunde kalarak yarışı tamamlamaya odaklandım. Bu hafta sonuna bakarak puan kazanmayı hedefliyorduk. Bu acıdan sonucu kabul ediyoruz." "Artık bu pisti geride bırakıp bizim stilimize ve motosikletimize daha uygun olacak Aragon icin hazırlanacağız." "Normal yol tutuşu seviyesine donmek iyi olacak. Bu hafta sonu bir cok surucu sakatlandı. MotoE'de Niki Tuuli kalca kemiğini ve bileğini kırdı. Moto3'te Can koprucuk kemiğini kırdı, Moto2'de Marcel koprucuk kemiğini..." "Cok fazla surucu kemiklerini kırdı. Bu acıdan bu hafta sonundan tek parca ayrıldığım icin bu sonuctan memnunum." dedi. İnternet Haber