McLaren patronu Andreas Seidl, Singapur'da her şeye baştan başlayıp, iyi sonuclar almak istediklerini soyledi. Geride kalan iki yarışta Renault, McLaren ile arasındaki farkı iyice azaltmayı başardı. Ancak Singapur GP oncesi konulan Andreas Seidl, Woking merkezli ekibin gelişmesini umduklarını soyledi. Takım patronu Seidl, “Spa ve Monza'daki iki zor hafta sonunun ardından yeniden başlatmak icin Singapur'a gidiyoruz. Bu iki yarış bir kez daha orta gruptaki mucadelenin yoğunluğunu ve kucuk bir sorunun bile takımlar şampiyonası icin bize oldukca pahalıya patlayabileceğini gosterdi.” “Sezonun sonuna kadar hangi alanlarda calışmaya devam etmemiz gerektiğini biliyoruz.” “Singapur'daki gece yarışı eşsiz bir atmosfere sahip. Bu hafta sonu Avrupa takvimine gore calışmaya devam ediyoruz, ancak saat dilimlerindeki farklılık nedeniyle burada akşam ve gece oluyor.” “Bu haftasonu takımın potansiyelini en ust seviyeye cıkarmak ve her fırsatı kullanmak icin her şeyi yapacağız.” dedi. Carlos Sainz ise tum fırsatları kullanmalarını umuyor. “Bu sezonun son iki Avrupa yarışı bizim icin kotu gecti, kalan yarışlarda bu durumu tersine cevirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Spa ve Monza'da başarısızdık ama karamsarlığa gerek yok. Daha fazlası icin ciddi bir şekilde calışmamız ve karşımıza cıkacak herhangi bir fırsatı kullanmamız gerekiyor.” “Singapur her şeyin mumkun olduğu ozel bir pist. Ayrıca 2017'de dorduncu oldum. Bu eşsiz bir şehrin merkezinde yapılan eşsiz bir yarış hafta sonu.” “Hafta sonunun ilginc ozelliklerinden biri, Avrupa zaman dilimine gore yaşamamıza rağmen gece olması. Ayrıca yuksek sıcaklık ve nem her şeyi daha da zorlaştırıyor. ” Lando Norris ise Singapur’daki ilk mucadelesini sabırsızlıkla bekliyor. “Singapur'a ilk suruşumu sabırsızlıkla bekliyorum. Uzun suredir bunun icin hazırlanıyordum. Bu zor bir gorev olacak, bu yuzden Cuma gununun gelmesini ve piste cıkmayı istiyorum.” İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- McLaren, Singapur’da "baştan başlamak" istiyor