Sebastian Vettel, başarısızlıklar ve sorunlarla uğraşmanın kendi işinin bir parcası olduğunu soyledi. Vettel şimdiye kadar oldukca zorlu bir sezonu geride bıraktı ve pek cok acıdan baskı altında. Perşembe gunu, Singapur’da konuşan Vettel, tum bu durumla baş etmesinin kendi gorevlerinden birisi olduğunu soyledi. Vettel, “Teorik olarak, Singapur'daki pist aracımıza cok uymuyor. Macaristan yuksek yere basma gucune ihtiyac duyuyordu ve cok rekabetci değildik.” “Yeni parcalar getirdik, umarım yardımcı olurlar. Bu pistte surucunun yeteneği onemli ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Aracta rahat hissetmek, ona tamamen guvenmek onemli. Bu sonucu doğrudan etkiliyor. Hungaroring'den farkı bu.” “Monza’da Pazar gunu daha fazlasını beklemek icin Cumartesi gunu daha iyi olmak gerekiyordu. Charles sıralamalarda bana yardım etmedi, ancak bunu takımın dışında tartışmıyoruz. Takım icinde konuştuk, fakat şimdi ne yaparsanız yapın sonucu değiştiremezsiniz." "Uzun yıllar boyunca coğu zaman yarış hafta sonları benim icin başarılı gecti, ancak bireysel başarısızlıklar ya da sorunlarla baş etmek işimin bir parcası." "Onceden pek cok kez benzer durumla uğraştım, şimdi ustesinden geliyorum. Son zamanlarda işe yaramayan her şeyi dikkatlice analiz ettim, neyin değiştirilmesi gerektiğini anladım. Kendim hakkında her zaman cok eleştirel oldum.” “Şimdi yeni bir yarış olacak. Bu pisti seviyorum, durumum iyi ve savaşmaya hazırım. Burada surmeyi seviyorum.” dedi. Ceza puanı ile ilgili ise “Ceza puanıyla ilgili durumu hatırlıyorum, ancak arac surerken bunu duşunmuyorsunuz. Elbette bu yuzden daha yavaş gitmeyeceğim.” acıklamasını yaptı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: “Başarısızlıklarla uğraşmak işimin bir parcası”