Pierre Gasly, henuz Toro Rosso aracıyla yarışırken rahat hissetmediğini soyledi. Pierre Gasly, bu yıl beklentilerin altında kalmasının ardından ardından Belcika GP'de Red Bull'dan Toro Rosso'ya gonderildi. Singapur GP oncesi konuşan Gasly, henuz aracta rahat hissedemediğini soylerken, buna rağmen Singapur'da puan almayı umduğunu dile getirdi. "Bu sezon Toro Rosso ile ucuncu yarışım olacak ve bu pist ozellikler acısından onceki ikisine hic benzemiyor. Singapur'da aracın yuksek yere basma gucu icin ayarlanması gerekiyor, bu yuzden bir bakıma boyle ayarlara sahip bir pistte beni pek cok şey bekliyor." "Takımla konuştum ve rekabetci olacağımızdan eminim, cunku cok fazla viraj var ve bu tur pistlerde aracımız sezon boyunca iyi gorunuyordu. Yarın hangi tempoda gidecğeimizi goreceğiz. Umarım bu hafta sonu savaşta olabiliriz." "​​Cok virajlı pistleri seviyorum, cok duz olanları sevmiyorum. Singapur'da zor bir pist ama arac surmek ilginc. Bu tur pistlerde pek cok şey surucuye bağlıdır ve bu harika." "Elbette gecen yıldan cok farklı hissediyorum. İlk başta arac hakkında konuşursak, şimdi bir Toro Rosso kullanmak pek rahat değil. Bazı yarışlarda daha rekabetci olmayı bekliyorum. Aracın ayarlarının tarzıma uygun olmasını istiyorum, ancak bunun icin birkac yarışa daha katılmam gerekiyor, boylece muhendisler ve ben birbirimizi daha iyi anlayabiliriz." "Şimdi doğal suruş tarzımı kullanıyorum, araca uyum sağlamak icin ozel bir şey yapmama gerek yok. İki farklı aracı değerlendirmek benim icin zor, ama her zaman olduğu gibi sadece gibi suruş yapıyorum ve her şey yolunda gorunuyor." Alex Albon'ın guclu performansı sorulduğunda Gasly, "Yarış hafta sonu boyunca rakiplerimin nasıl performans gosterdiğini takip etmiyorum, cunku kendi işime ve kendi sonuclarıma odaklanıyorum." yanıtını verdi. İnternet Haber