Alex Albon, Singapur'daki ilk gunun ardından kendisine odaklanmaya calıştığını soyledi. Alexander Albon, ilk antrenman seansında takım arkadaşı Max Verstappen'in 1.2 saniye gerisinde beşinci olurken, ikinci seansta 1 saniye geride yine beşinci oldu. Taylandlı surucu ikinci seansta kaza yaptı ve on kanadını kırdı. Bununla birlikte araca ve piste alışmaya devam ettiğini dile getirdi. "Aracımızı geliştirmeye calışıyoruz ancak daha cok kendi yaptığım işe odaklanıyorum. Onceliğim bu. Fakat arac iyi hissettiriyor. Neler olacağını goreceğiz." "Lastikler ozellikle uzun suruşlerde zorlanıyor. Durum hic kolay değil. Ancak aracı oğreniyoruz ve şimdi oldukca iyi hissettiriyor. Sadece buna alışmamız gerekiyor." "Umarım ikinci cizgiyi alabiliriz. Hedefimiz bu, neler olacağını goreceğiz. Bu kolay bir pist değil. Ritim yakalamak hic kolay değil. Cok teknik. Kendiniz aşırı ısınmayla mucadele ettiğiniz gibi, lastikler ve frenleri de aşırı ısıtıyorsunuz. Bu yuzden zor olacak." Albon, on kanat kırmasıyla ilgili şoyle dedi: "Sadece alışmaya calışıyorum, bu kolay değil. Onceki turda da lastikleri kilitledim. Boyle bir andı." "Şahsen pisti sevdim ve eğlendim. Henuz tamamen guvenemiyorum ama sıralama turlarında iyi olacağımdan eminim." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Albon kendisine odaklanıyor