Valtteri Bottas, ilk seansta yaptığı kazanın ardından Mercedes Formula 1 aracının cuma gunku ikinci seansta %100 olmadığını soyledi. Mercedes pilotu, Singapur'daki ikinci antrenman seansında 19. virajda aracının kontrolunu kaybetti ve aracın sol tarafını bariyerlere caparak seansa erken veda etti. O seansı takım arkadaşı Lewis Hamilton'ın 0.4 saniye gerisinde tamamlayan Fin pilot, ikinci seansta ise bir saniyenin uzerindeki bir farkla geride kaldı. Bottas, "Zor bir durumdu. Birinci seansta calışmalarımı erken bitirmem gerekiyordu. Virajların birisinde arka tarafı kaybettim ve burada kacış bolgesi olmadığı icin bedelini oduyorsunuz. Ama o ana kadar her şey yolunda gitti." "İkinci seansta neler olup bittiğinden emin değilim. Her bir turda, her bir lastikte hızımız yoktu. Bu yuzden aracta her şeyin yolunda olduğundan pek emin değilim." "Daha hızlı gidemeyeceğimi duşunuyorum. Fakat Lewis'in bir saniye gerisindeyim." "Hissedebileceğim tek şey, direksiyon sisteminde biraz surtunme olmasıydı. Bu yuzden aracta doğru hissetmekte zorlandım. Her şeyin %100 olduğundan emin değilim, bir bakmaya ihtiyacımız var. Daha iyisini yapabileceğimi duşunuyorum." dedi. Hamilton ise olumlu bir gun olduğuna dikkat cekti. "Gercekten mutluydum. Bugun aracta cok daha iyi hissettim ve umarım hafta sonu boyunca bu duyguyu koruyabiliriz. Ama kesinliklikle gelişebileceğimiz alanlar var. Bu daha her zaman icin iyi bir şey. Hicbir şey mukemmel değil. Bu yuzden aracta geliştirebileceğimiz ceşitli alanları bulmalıyım. Fakat kendim de frenleme, donuş vb. şeylerde gelişmeliyim." "İkinci seansta en hızlısıydım ama Red Bul cok cok yakındı." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bottas, kazadan sonra aracta %100 iyi hissetmiyor