George Russell, Singapur'daki ilk gunun ardından derecelerin beklenenden daha iyi olduğunu soyledi. Singapur'daki ikinci antrenman seansında, Williams pilotları George Russell ve Robert Kubica 18. ve 20. en hızlı zamanları yaptılar. Takım aracın hızını hem kısa ve uzun suruşler yaparak değerlendirdi ve memnun kaldı. George Russell da beklediklerinden daha iyi olduklarını soyledi. Russell, “Bugunku antrenmanları sevdim. Singapur harika bir pist ama zor. Burada hata yapmak cok kolay. Sanırım ikinci seansta iyi bir iş cıkardık ve arac son derece normal hissettiriyordu." "Daha fazla calışma icin temel oluşturduk ve gercek hızımızı goz onune alındığında tur zamanları beklediğimizden daha iyi gorunuyor." "Direksiyon başına gecmek ve Singapur'daki ustesinden gelmek zorunda olduğumuz sıcak ve nemin tadını cıkarmak istiyorum. Eğer yarın her şeyi bir araya getirebilirsek, o zaman belki odullendiriliriz." dedi. Kubica ise ikinci seansta istediği hissi yakalayamadığını soyledi. “Sıcak ve cok zordu, ancak Singapur'a gelmeden once bunu biliyorduk. Marina Bay'da cok zor şartlar var. Singapur'da her zaman olduğu gibi cuma gunu hemen arabacı hissetmek zor." "İlk seans iyi gecti, ancak ikinci seansta aynı hislere sahip değildim. Aracın dengesinin neden bu kadar değiştiğini bulmamız gerekiyor. Verileri inceleyip devam edeceğiz. ” Baş yarış muhendisi Dave Robson ise "Akşam seansında Haas ve Alfa Romeo pilotlarına yakındık. Sıralama turlarını ilk bolumunu başarılı şekilde tamlamak icin yarından once yapacak cok işimiz var. ” dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Russell: "Dereceler beklediğimizden daha iyi"