Nico Hulkenberg ve Daniel Ricciardo, cuma gunun ardından Renault'nun iyi durumda olduğunu soylediler. Renault, cuma gunu yumuşak lastiklerle uzun suruşler yaptı ve bu lastiklerin aşınmasını değerlendirdi. Nico Hulkenberg aracta kendisini rahat hissetti ve gunu sekizinci sırada tamamlayarak iyi bir iş yaptı. Takım arkadaşı Daniel Riccardo ise daha fazla sorun yaşadı ancak ikinci seansta ayarları değiştirdi ve ilerleme kaydetmeyi başardı. Hulkenberg, hafta sonunun kendileri icin iyi gecmesini bekliyor. Alman pilot, “Singapur her zaman zordur. Direksiyon başında yuksek nem ve cok fazla işle uğraşıyorsunuz." "Arac boş depoyla olduğunda kendimi rahat hissettim, iyi bir hıza sahiptim ve her şey istediğim gibi calıştı. Ama uzun suruşlerde durum zordu ve ikinci antrenman seansında kucuk sorunlar yaşadık." "Bunu analiz edip ne olduğunu oğreneceğiz. Bunun dışında cuma gunu ciddi sorunlar yoktu. Aracımız rekabetci gorunuyor ve bu yuzden puan icin savaşacağız. ” dedi. Ricciardo ise şunları ekledi: "Kısa seri halinde atılan turlarda daha fazlasını elde etmemiz gerekiyor, ama bu beni cok rahatsız etmiyor cunku gelişeceğimize eminim." "Uzun suruşlerde her şey daha iyiydi. Arac rekabetci, ancak her şeyi doğru yapmak onemli olacak. Akşam her şeyi analiz edeceğiz." "Nico, problemsiz şekilde her iki seansta da ilk 10'a girerek aracın hızını gosterdi. Buranın Monza'dan daha zor olacağını biliyordum, ama iyi durumdayız." Marcin Budkowski, “Verimli bir cuma gunuydu. Planlanan programı sorunsuz gercekleştirdik. Tek turda iyi olmalıyız. Uzun suruşlerde daha fazla sorun vardı, her şey lastikleri calışma aralığında tutmanın mumkun olup olmamasına bağlı olacak. Sıralamalarda bizi zorlu bir mucadele bizi bekliyor, son bolume kalmayı bekliyoruz. ” dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Renault pilotları: "İyi durumdayız"