Charles Leclerc, cuma gunu geride kalmalarına rağmen hafta sonunun geri kalan kısmında geri donebileceklerini duşunuyor. Ferrari pilotları icin cuma antrenmanları hic de kolay değildi. Sebastian Vettel, ucuncu en hızlı zamanı yapmasına rağmen Mercedes pilotu Lewis Hamilton ve Red Bull pilotu Max Verstappen ile aynı tempoyu ortaya koyamadı. Charles Leclerc, vites kutusu arızası nedeniyle ilk antrenman seansının onemli bir bolumunu kacırdı ve ikincisinde de iyi bir tempo yakalayamadı. Ancak Monakolu surucu, cumartesi oncesi gelişim kaydedebileceklerine inanıyor. “Benim acımdan cok zor bir gun oldu. İlk antrenman seansında bir problem ortaya cıktı ve ne yazık ki istediğimiz kadar cok tur atmadık. İkinci seansta aracın ya da pistin durumu nedeniyle tamamen rahat değildim ve şimdi suruşumu geliştirirken kazanacağım biraz daha fazla zaman olacak." "Toplanan verileri analiz edeceğiz ve yarın ileriye doğru bir adım atmaya calışacağız. Singapur'a gelirken, rakiplerimizin guclu olacağını ve bizim icin en kolay hafta sonu olmayacağını biliyorduk. Ancak mucadele henuz bitmedi. Yarın daha guclu hale gelmek icin elimizden geleni yapacağız.” Sebastian Vettel ise şoyle konuştu: “Genellikle bu pistteki sonuclar Macaristan'da olanla yakın ancak bugun karşılaştırmalar icin yanlış bir gundu ve yarın her şey daha netleşecek." "Cuma en yumuşak yol değildi ve sanırım arabadan daha fazlasını başarabiliriz. Ancak, rakiplerimiz cok hızlı, kesinlikle bizden daha hızlı. "Arac istediğim gibi davranırsa kesinlikle gelişebiliriz ve nasıl daha iyi bir denge yakalayacağımızı biliyoruz ki, bu da biraz daha fazla zaman bulmamızı sağlayacak." "Buraya getirdiğimiz tum yeni parcalar calışıyor gibi gorunuyor, yarın ondekilere ne kadar yaklaşabileceğimizi goreceğiz. ” İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: "Mucadele henuz bitmedi"