Nico Hulkenberg, 2020 icin herhangi bir koltuk bulamamasının ardından anın tadını cıkardığını soyledi. Alman pilot Renault koltuğunu sezon sonunda kaybedecek ve en iyi seceneği olduğuna inanılan Haas da mevcut suruculerini koruma kararı aldı. Bu da Hulkenberg'in koltuksuz kalma ihtimalini bir hayli yukseltti. Bu durumun ruh halini nasıl etkilediği sorusuna Hulkenberg, "Beni heyecanlandırıyor. Ama durust olmak gerekirse direksiyona gecip, vizoru indirdiğiniz zaman her şeyi unutuyorsunuz. Gorunuşe bakılırsa butun bunlar beni cok fazla etkilemiyor. Aksine her andan daha cok zevk alıyorum, bilmiyorum. Tadını cıkarıyorum." yanıtını verdi. Hulkenberg, ilk on icerisinde tamamladığı cuma antrenmanlarının ardından Renault araclarının sıralamalarda ve yarışta ilk onda yer almasını bekliyor. Bununla birlikte Alman pilot, yumuşak lastiklerle başlamanın Singapur pisti icin en iyi strateji olmadığını da kabul ediyor. "Singapur'da her zaman olduğu gibi bugun hava cok sıcaktı, fiziksel calışma seviyesi cok yuksek... Ama şimdiye kadar antrenmanlardan gelen izlenimler oldukca olumluydu. Aracı surmek rahattı ve istediğimi yaptı. Ben de doğru ritmi bulmayı başardım." "Oyle gorunuyor ki, dolu depoyla bazı zorluklar yaşıyoruz ve bunun uzerinde calışmalıyız, ancak iyi bir temel oluşturduk." "Bence ilk ondaki pozisyonlar icin savaşmamıza izin veren iyi bir aracımız var. Şimdilik bu sıralama turları icin gozukse bile, kesinlikle gercek bir hedef olacak. Elbette bunu yaptığımız zaman strateji secemeyeceğiniz de ortada, gecen yıl bundan oturu bazı problemler yaşamıştım." "İlk onda başladım ve o zamanlar takım arkadaşım Carlos Sainz 11 ya da 12'di. En yumuşak lastikleri kullanmaktan kacındı, bu yuzden stratejisi cok daha etkiliydi." "Bu sefer her şeyin nasıl gideceğini goreceğiz. Ancak yumuşak lastikler soz konusu olduğunda, aşınmanın oldukca yuksek olduğu ve onlarla yarışmanın en iyi strateji olmadığı goruluyor. Diğer tarafta yarışa on sıralarda başlamak cok onemli. Şimdi neler olacağını goreceğiz." "McLaren pilotları cok hızlı, onlarla savaşmaya hazırız. Diğer orta grup takımları geride kalmış gibi gorunuyorlar. Fakat Toro Rosso’nun da ustunu cizmemeliyiz. Cunku cadde pistlerinde hızlılar ve yarın iyi sonuclar alırlarsa hic şaşırmayacağım. Genel olarak ilginc olacak, ancak belirli bir tahmin yapmak zor." Takımın hafta sonuna guncelleme getirip getirmediği sorusuna Hulkenberg, "Hayır, sadece Japonya'da bazı guncellemeler getireceğimizi duydum, ancak bu henuz doğrulanmadı." yanıtını verdi. İnternet Haber