Alfa Romeo pilotu Kimi Raikkonen, cuma gununun ardından takımın getirdiği guncellemeleri değerlendirmenin hic de kolay olmadığını soyledi. Cuma gunu Alfa Romeo garajında elektrikler bir sure kesildi ve her iki pilot da belli bir sure garajda kalmak zorunda kaldı. Takım bu hafta sonu bazı yeni guncellemelere sahip ve Kimi Raikkonen, zorlu gunun ardından bu parcaların nasıl calıştığını soylemenin zor olduğunu dile getirdi. "Bir şey soylemek zor. İlk seansta garajda elektrik kesildi, bir saat kadar piste cıkamadık ve sonuc olarak cok fazla suruş yapmadık. İkinci seansta iyi bir zaman turu kaydedemedim. HÂl calışmamız gerekiyor. Yarın her şeyin nasıl gideceğini goreceğiz." "Yeni parcalarımız var. Ancak bunları sadece araca koyduk ve kullandım. Ozellikle minimum duzeyde yere basma gucu gerektiren iki pistin ardından nasıl calışıklarını soylemek ya da karşılaştırmak zor. Hafta sonunun kalan kısmında nasıl calışacaklarını goreceğiz. Şimdilik soyleyebileceğim tek şey aracı surmenin biraz daha kolay olduğu." İlk seansta ne olduğu sorusuna Raikkonen, "Sebebini bilmiyorum ama garajımızda elektrik kesildi. Tum sistemler kapandı ve gidemedik. Her şeyi geri yuklemek uzun zaman aldı, sonuc olarak cok fazla tur atamadık." "Henuz bu kaybı telafi edemedik ama her zaman daha fazlasını başarmak icin calışıyoruz. HÂl yapacak cok işimiz var, yarını bunu yapmaya calışacağız." yanıtını verdi. Kimi Raikkonen şu anda gridin en yaşlı pilotu ve yaşının boylesine sıcak şartlarda kendisini nasıl etkilediği sorusuna, "Ozellikle hissettiğim bir şey yok. Hatta bana gore dun ve bugun gecmiş yıllara gore biraz daha soğuktu. Aracı surduğunuzde her şey cok kotu değil, ama padokta ya da garajda cok sıcak olabiliyor." yanıtını verdi. İnternet Haber