Massa Raikkonen'den yardım beklemiyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa Raikkonen'den yardım beklemiyor
-
17-10-2019, 10:29:13Felipe Massa, şampiyonluk mucadelesinde takım arkadaşı Kimi Raikkonen'den yardım beklmediğini ifade etti. Alman Welt am Sonntag gazetesine konuşan Brezilyalı pilot, şampiyonluk mucadelesinin Raikkonen veya diğer rakiplerinin mucadelesinden tumuyle ayrı olduğunu belirtti. 27 yaşındaki Massa, "Aracta oturuyorum. Yarışlar kazanan veya hatalar yapan biriyim. Bu bir oyun" dedi. Brezilyalı pilot, Raikkonen'le ilişkilerinin son derece profesyonel olduğunu ifade ederek, "Birlikte calışıyor ve Ferrari'nin dunya şampiyonu olmasını istiyoruz. Fakat arkadaş değiliz, ozel bir ilişkimiz de yok" diye konuştu. Daha once birlikte calıştığı Michael Schumacher'i eski bir takım arkadaşı olarak değil, bir ağabey olarak tanımlayan Massa, Raikkonen icinse, "Bir toplantıda bir aradaysak, toplantı bittiğinde kapıyı acar ve gider" dedi. Massa ayrıca, gectiğimiz yıl şampiyonluğu 1 puanla kacıran, bu yıl ise 1 puanla onunde bulunan Lewis Hamilton'ı yenebileceğine inandığını belirtti. Massa, "Aksi takdirde Maranello'da oturmam bile gereksiz olurdu" dedi. TurkiyeF1.com __________________