Kubica: 'Alonso'yla problemim olmaz'
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica: 'Alonso'yla problemim olmaz'
-
17-10-2019, 10:29:06Robert Kubica, gelecek yıl BMW Sauber'e gelmesi durumunda, Fernando Alonso'nun takım arkadaşı olmasının hicbir problem doğurmayacağını belirtti. Alman takımı bir cok platformda Alonso'nun vereceği kararı beklemeye hazır olduğunu acık bir şekilde ifade etti. Eski dunya şampiyon Alonso ise ilk tercihinin Renault'da kalmak olduğunu soylemesine rağmen, BMW Sauber ve Honda'nın tekliflerini de değerlendirdiği tahmin ediliyor. Alonso'nun yakın arkadaşı olan Kubica, İspanyol surucuyle aynı takımda surmenin problem olmayacağını belirterek, "Herhangi bir problem yaşayacağımı sanmıyorum. Cunku zaten birbirimizi cok iyi tanıyoruz. Fernando ve ben yarış konusunda aynı fikirlere sahibiz, suruş stillerimiz de cok benziyor" dedi. Polonyalı surucu, "Onun takıma gelmesinin olumsuz hicbir etkisinin olacağını duşunmuyorum. Fakat dediğim gibi zaten takım arkadaşlarımla hic problemim olmadı. Nick olsun, Alonso olsun benim yaklaşımım aynı" şeklinde konuştu. TurkiyeF1.com __________________