Singapur Grand Prix'sine pole pozisyonundan başlayacak olan Ferrari surucusu Charles Leclerc, takımın getirdiği yeni parcaların iyi calıştığını belirtti. Singapur'da şaşırtıcı şekilde pole pozisyonunu elde eden Leclerc cok mutlu olduğunu ve Ferrari'nin burada kullandığı paketin iyi calıştığını soyledi. Leclerc, “Bugunden dolayı cok mutluyum. Turum cok iyiydi, ancak aracı kaybettiğimi duşunduğum anlar vardı. Ancak yine de turu bitirip pole pozisyonunu alabildik.” “Takıma cok teşekkur ediyorum, harika iş yaptılar. Buraya gelirken zor olacağını biliyorduk, ancak takım ihtiyacımız olan paketi getirerek harika bir iş yaptı ve yarışa pole pozisyonundan başlayacak olmaktan oturu cok mutluyum.” “İyi calışan bazı parcalar getirdik. Bunu gormek guzel. Her hafta sonu bu şekilde olmuyor, ancak bu hafta sonu bu şekilde olması guzel.” “Cok zorlu bir cuma gunu gecirdim, aracta rahat hissetmedim ancak sıkı calıştım ve bu, bugun meyvesini verdi ve mutluyum.” şeklinde konuştu. Yarışa ikinci sırada başlayacak olan Mercedes surucusu Lewis Hamilton ise Ferrari'nin hızı karşısında şaşkın. Hamilton, “Ferrari bu hızı nereden buldu bilmiyorum, cunku burası onların iyi olacağı bir pist gibi gozukmuyordu ancak harika bir iş yaptılar.” “Charles harika turlar attı ve son anlarda ozel şeyler yapmam gerekti. Her şeyimi verdim, birkac kez duvara cok yaklaştım ancak bu kadarını yapabildim. Ama ilk cizgide olmaktan dolayı gercekten mutluyum.” “Yarın onları gecmeye calışacağız. Agresif olabileceğimi biliyorum. Burası bir cadde pisti ve ne olacağını goreceğiz.” ifadelerini kullandı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: "Getirdiğimiz parcalar iyi calıştı"