Max Verstappen, Red Bull'un Singapur'da yeterince hızlı olmadığını kabul etti. Milton Keynes merkezli ekibin Singapur'un sıkı ve virajlı Marina Bay pistinde guclu olmayı bekleniyordu ancak sıralama turlarında pole pozisyonu savaşından uzakta kaldılar. Red Bull, cuma gunu rekabetci bir goruntu cizdi ve Max Verstappen her iki seansı da ilk iki sırada bitirdi. Ancak Ferrari harika bir geri donuşe imza attı ve sıralama turlarında 1. ve 3. sıraların sahibi oldu. Hollandalı surucu, Mercedes'ten Valtteri Bottas'ı gecerek dorduncu olsa da, pole pozisyonunu kazanan Charles Leclerc'in yarım saniye gerisinde kaldı. Genc pilot şoyle konuştu: “Elimden gelenin en iyisini yaptım, yeteri kadar hızımız yoktu ve son seanstaki farkın ilk iki seanstan daha fazla olmasına hic şaşırmadım." "Aslında arac iyi hissettirdi, ancak dikkat cekici şekilde cekiş yoktu. Dort tekerleğin hepsinde kayma varken RB15'i daha hızlı suremezdim." "Cuma gunku sonuclardan sonra daha fazlasını bekledim mi? Bir şey soylemek zor. Cuma gunu herkes programına gore calışıyor ve cumartesi gunu, guc dengesi sık sık değişiyor." "Her zaman yavaş olduğumuz Monza'ya kıyasla daha iyi olmayı bekliyorduk. Singapur'da cok rekabetci olacağımızı beklemek mantıklıydı, ancak bu şaşırtıcı bir şekilde gercekleşmedi. Sebeplerini anlamak gerekiyor." "Yarış şansımız hakkında ne desem bilmiyorum, hızımız rakiplerimizin cok gerisinde. Hangi sonucu alabileceğimizi goreceğiz." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Verstappen: "Yeterince hızlı değiliz"